NIEUWE OPLOSSING VOOR EEN OUD PROBLEEM! DE FLEXIFLIPPER

Van Gent Forklift Parts B.V. introduceert de nieuwe en innovatieve FlexiFlippers voor STS Container Kranen. De Flexiflipper is een ingenieuze  oplossing  voor een oud probleem!  Benieuwd naar de oplossing? Bekijk hier de video hoe handig FlexiFlipper is in het gebruik. 

Hoeveel kost het als een contrainer-kraan één uur buiten gebruik is?
Zodra een traditionele hoekflipper vastloopt of breekt, veroorzaakt dat mogelijk vertraging en oponthoud doordat de container vast is komen te zitten. De FlexiFlipper voorkomt dat probleem! Een standaard zijflipper gaat gemiddeld slechts 4.000 cycli mee, voordat deze toe is aan reparatie of vervanging als gevolg van beschadiging tijdens reguliere werkzaamheden. De kosten van onderhoud en reparatie van de traditionele flipper zijn erg hoog. Ouderwetse flippers staan er mede om bekend buitensporige schade bij containers te veroorzaken. Kies voor de duurzame Flexi-Flippers en gebruik ze tot wel 40.000 cycli voordat de tweedelige stalen constructie aan vervanging toe is. Dat is wel 10x langer dan reguliere hoekflippers. 

Bindend koopadvies: Vervang uw ouderwetse hoekflippers zo snel mogelijk en ga voor innovativiteit en kwaliteit. 

Duurzaamheid, flexibiliteit en betaalbaarheid samengebracht in een oplossing

De FlexiFlipper bestaat uit twee robuuste delen metaal. Een apart heavy duty metalen boven- en onderstuk die beiden op een versterkte polymeer stootkussen zijn bevestigd door middel van schroeven. Het polymeer stootkussen gaat wel 60.000 cycli mee, voordat het aan vervanging toe is. Dankzij de bovengenoemde tweedelige constructie combineert de Flexiflipper stevigheid met flexibiliteit en elasticiteit, waardoor schade aan de FlexiFlipper in de meeste gevallen wordt voorkomen. De FlexiFlipper is in staat om elke handeling te verrichten die ook met de standaard flippers kan worden uitgevoerd, maar excelleert als het aankomt op duurzaamheid en levensduur. De FlexiFlipper raakt namelijk niet beschadigd als deze op on juiste wijze op de grond wordt gezet of per ongeluk botst met een van de container geleiders. En daar houd de goed nieuws show niet mee op. De FelxiFlipper is namelijk verkrijgbaar tegen een zeer scherpe prijs en kan worden gebruikt op bestaande Bromma, Elme of RAM kranen. 

 

Prijs- en productinformatie 

Geinteresseerd? De Flexiflippers zijn een complete vervanging van de bestaande flippers en zijn kunnen worden gebruikt in combinatie met bestaande container kranen. Neem contact op met Van Gent Forklift Parts B.V. voor de meest scherpe prijs op 024-34394487 of mail naar verkoop@vangentbv.com

Download the PDF met producteigenschappen hier

VIDEO SPREADER FLIPPERS BROMMA ELME RAM SPREADERS