VAN GENT

NEWS2DAY

RAVAS Europe BV presenteert Van Gent Forklift Parts als officiële distributeur van RAVAS mobiele weegsystemen op handpalletwagens, warehouse trucks en vorkheftrucks. Met ingang van 1 april 2020 zal Van Gent voor RAVAS actief zijn in de volgende regio’s ten zuiden van de Waal: Zeeland, regio Rotterdam, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. In heel Nederland blijft Van Gent Forklift klanten bedienen met RAVAS producten zoals ze gewend zijn.

Meer slagkracht

 

Roel Blom, Area Manager Benelux van RAVAS, verklaart: “Om efficiënter te kunnen reageren op vragen uit de markt, hebben wij gezocht naar een partner die ons in deze regio meer slagkracht geeft als het gaat om standaardaanvragen van onze weegsystemen. Aangezien wij al geruime tijd naar tevredenheid samenwerken met Van Gent, is het voor ons een logische keuze geweest om deze samenwerking verder te intensiveren en samen met Van Gent de markt voor mobiel wegen verder te ontwikkelen.” .

 

Toegevoegde waarde 

 

Joost van Dorst, Sales Manager van Van Gent, voegt hieraan toe: “Als toonaangevende en onafhankelijke speler in de markt voor vorkheftruckonderdelen zien wij mobiel wegen in het algemeen, en de systemen van RAVAS daarbij in het bijzonder, als een belangrijke toegevoegde waarde op ons huidige productassortiment. De uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van RAVAS, de service en snelle levertijden zijn daarbij doorslaggevend voor het succes van onze samenwerking.”

RAVAS mobiele weegsystemen

Van Gent Forklift Parts biedt met ingang van 1 april aanstaande de volgende mobiele weegsystemen van RAVAS aan: draadloze wegende vorken iForks-32, een wegende schaarpalletwagen Ergo Scissor-3200, een low cost elektrische pallettruck Ergo Truck-3200, en wegende handpalletwagens RAVAS-3200 F en RAVAS-1100. Het gaat daarbij uitsluitend om de standaard uitvoeringen. Alle speciale aanvragen, bijzondere opties, garantie-aanvragen en service worden direct door RAVAS zelf afgehandeld. Voor meer informatie kijkt u op de website: www.vangentbv.com.